woensdag 28 maart 2012

Het is weer voorbij...

...die mooie lente.
Oogverblindende sneeuw bij het opentrekken van de gordijnen: ook een goeie morgen! En zeggen dat het hier vorige week 26 graden was. Dat wordt shoppen vandaag, op zoek naar wanten en een sjaal :-\ .
Vandaag zijn we naar de rijschool en de firma gegaan om de laatste afspraken te maken en onze belgian chocolats af te geven (:-) kan nooit kwaad).
De mensen hier zijn vriendelijk (tot nu toe) en ook tamelijk relaxed, tot in het verkeer toe...geen jachtige, knorrige toestanden.
Het taaltje, daar zijn we minder opgetogen over: Je moet echt je oren spitsen om hun ver-Engelst Frans te kunnen volgen. Stel je maar eens een mix voor van Lebbeeks en Westvlaams...je oren zouden ook tuten!
Vandaag op zijn Canadees/Amerikaans ontbeten. Onze tafel-buurman at een gewaagde combinatie van roerei, gebakken patatjes, wafels, chocoladesaus en banaan...alles samen welteverstaan...
Wij hebben het ietwat bescheidener gehouden...maar konden de eerste pancake met syrup toch niet weerstaan. De pannekoeken van bij Yves zijn tóch lekkerder...
Ook al wat rondgeneusd op zoek naar attributen voor de camion: frigo, microgolf, kastjes enz...de winkels zijn hier gelukkig zo groot dat je bijna alles in 1 warenhuis vindt en ook met de vrachtwagen de parking op kunt. Makkelijk en ook goed betaalbaar, sommige zaken zelfs wat goedkoper dan bij ons.
En tussen het shoppen door: een 'taske' koffie waar je kan in verdrinken! Wel lekker.


Morgen nog een dagje les voor Laurens en dan vrijdag D-day...duimen maar!

2 opmerkingen:

  1. Wij duimen alvast en nog veel plezier ginder ;)
    LAT coach & Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe dat goed, zowel voor als achter het stuur!
    Groeten vanuit Zandvoorde City xxx

    BeantwoordenVerwijderen