zaterdag 6 oktober 2012

Rustdag 16.

Gisterenavond én vandaag gaan eten in 'the big texan'.
En vandaag hebben we de 'mountain oysters' geproefd. Uitleg op de menukaart: ' if you think this is seafood, you should order the schrimp'. Bleken het dus 'the balls of the cow' te zijn, in een deegje gefrituurd. Niets aan. :-).
En in de namiddag wat rondgereden. Downtown was er niets te beleven, zo dood als een pier.



Dan maar binnengestapt in een 'zadel-winkel' (in het Nederlands hebben we daar wsch niet echt een naam voor?) waar de zadels in afslag stonden. Nog nooit zoveel én zoveel verschillende zadels bij mekaar gezien.


En hier in Texas zijn ze zo'n klein beetje chauvinistisch: alles is hier beter en groter. En van deze staat zouden we ook direct de vorm herkennen omdat je die heel veel ziet in het straatbeeld, op reclameborden en verwerkt in logo's -in andere staten is dit véél minder het geval.
Zo is het zwembad van het 'big texan'-motel ook in die vorm en hier in de 'zadelwinkel' was het de wasbak in de toiletten.

Voor de rest echt wel gerust, rondgehangen in de camion. Het was trouwens niet echt goedweer en fris. Wat ons weeral een probleem ontluisterd heeft: als we stilstaan en 'iddlen' (stationair draaien, ja dat kunnen we nu sinds de laatste reparatie), is het precies of alle uitlaatgassen naar binnen komen....? Zou dit ons volgende probleem kunnen worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten