dinsdag 9 oktober 2012

Wachten op Godot?

Zondag door de katoenvelden en jaknikker-land gereden om gisteren-maandag te lossen in Brownsville.
Maar niet zonder controle, een halfuur van de klant, van mr. Gomez, state-trooper, in de verte een lookalike van Obama, knappe man, daar niet van....maar wel met een paar opmerkingskes over de truck: 4 defecten, weliswaar zonder boete maar toch weer een kopzorg bij.
En alles moet binnen de 15dagen gemaakt worden. Eén van de defecten: yep, een lek. Eerst gaan lossen en dan tactisch plannen (om St. Germain een stapje voor te zijn).
Na het lossen krijgen we het nieuws dat we zeker tot dinsdag moeten blijven staan: er is nog geen vracht terug. Geen probleem, het is niet te warm dus slapen zonder airco kan, dus garage kan nog even wachten.
Een rondritje gedaan in de contreien. We zitten nl. op het meest zuidelijke punt in Texas, aan de Golf van Mexico. En 's avonds lekker Mexicaans gaan eten.




Vandaag-dinsdag uitgeslapen, gaan ontbijten en wat gaan shoppen, nog altijd wachtend op nieuws en uiteindelijk krijgen we om 16u bericht dat we tot morgen moeten blijven staan wegens nog altijd geen vracht terug.
Het is hier ondertussen 30°-groot verschil met gisteren- dus het wordt tijd voor of de garage of een motel. Uiteindelijk krijgt Laurens na veel gepalaber toestemming voor de garage, een botte weigering voor een motel.
En nu zitten we in Edinburg, zo'n 70km verder, richting Laredo, op de flying J, samen met een SGT-collega die ook aan het wachten is op een vracht. We kunnen pas morgen naar de Peterbilt. Het wordt dus nog een nachtje zweten of een klein beetje vergassen :-) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten