zaterdag 4 augustus 2012

Tabarnak.

Woensdag gearriveerd in St.Germain. Bleek dat men vergeten was dat we binnenkwamen voor jaarlijks onderhoud van de trekker.?.
Gevolg: wachten. Tegen een uur of 6 's avonds was hij klaar. Te laat om nog te vertrekken. Na controle, blijkt dat ze de helft vergeten maken zijn.
Gevolg: terug naar de garage 's morgens. Blijkt ook dat ze bepaalde zaken van de baas niet mógen repareren omdat het teveel kost. Wachten tot het volledig kapot is of tot de flikken je tegenhouden is goedkoper. ?. Zoals bvb. een barst over een derde van de voorruit, het bijstellen van de transformer zodat de frigo en de c-pap blijven werken (volgens de baas moeten we dat zelf bekostigen)...
En dan mochten we dondermiddag vertrekken voor ...massachusetts.
En daarna terug laden voor ergens in ...Quebec.
Daarop heeft Laurens Stan (Calgary-dispatch) gebeld en volgens hem is het moeilijk om terug richting Calgary te geraken eens je in St.Germain beland bent. 'Usually they keep you there for a week or so.' ?.
Hebben wij dan de kosten van de verhuis en vliegreis naar Calgary zomaar voor de leute gemaakt?
Het is nu zaterdagavond. Terug in St.Germain en blijkbaar hebben we opnieuw een rit naar Massachusetts aan ons been. ?.
Dat wordt morgen een hartig woordje babbelen.....
Aja, hierjuist ook Gregg, de sympathieke rookie teruggezien. Guess what? Juist...hij rijdt nog altijd in team voor hetzelfde karige loon en hun rijtest wordt keer op keer uitgesteld...maar morgen krijgen ze elk hun eigen camion... Eerst zien en dan geloven!
P.s. Tabarnak = Quebecoise vloek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten