woensdag 18 april 2012

Allee Rrrroulez!

We zijn dus vertrokken met ons huis op wielen...na vele uren opleiding voor Laurens, na vele uren wachten, na veel kuiswerk hebben we het motel vaarwel gezegd en heeft Laurens de zegen gekregen voor zijn eerste rit naar de VS, meer bepaald naar Avon in de staat Connecticut, aan de Oostkust, juist (alle ja zo'n 200 km) boven New York.
Het is nu 00u45 en we staan geparkeerd bij de eerste Amerikaanse losplaats, tegelijk ook onze eerste Amerikaanse overnachting in de camion.
Laurens is zijn papieren aan het invullen...en het zijn er een berg! Wellicht is dit het meest stresserende aspect van de dag geweest, naast de douane-controle bij de Amerikanen natuurlijk.
Maar alles is prima verlopen en Laurens heeft nog maar es bewezen wat een goeie chauffeur hij is: in 1 trok, zonder mis-rijden naar de klant gereden. Chapeau! Straffe gast toch?
Nu op de radio: de Beatles met it's been a hard day's night...heel toepasselijk. Het is trouwens een van de betere zenders die we gevonden hebben met regelrechte klassiekers allerhande:van Steve Winwood over Madonna tot  Elton John&Kiki Dee...en dit is dus al stukken beter dan de Canadese zenders!
Wanneer we dit bericht -en toekomstige -kunnen loslaten op het internet weten we niet want vandaag geen wifi gezien...
Aja gisteren hadden we 28graden, doef, grijzig en veel wind. Vandaag was het 15 graden en zonniger...dat belooft dus.
En we sluiten af met Fleetwood Mac....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten