donderdag 26 april 2012

Recyclen.

Vandaag oud papier geladen in een recycling bedrijf in Macedon,NY. Volgens mij recyclen ze daar alles, tot hun grootmoeder toe.
De rit begon al goed met een platte band op de oplegger (leve de C.A.D. die Laurens plichtsgetrouw uitvoert vóór elk vertrek). Een van de voorgangers had wsch een beetje te wild gereden...

De route naar het bedrijf was ook niet simpel: een brug van 12foot9inch waar je onder moet met een camion van 13foot6inch (orders van de planners). En inderdaad, dat lukt...blijkbaar wordt er bij de afmetingen op bepaalde bruggen in de VS rekening gehouden met de laag sneeuw die er in de winter bij komt. Zodus is er speling waardoor er in de zomer meer passeerruimte is. Simpel.
En dan het recycleerbedrijf...de gekste dingen gezien, ook de raarste mensen, zo weggelopen uit het vervallen pompstation in een Amerikaanse roadmovie...En een paar maffe beelden:

Nog ee ongewoon zicht onderweg: 4 kerken op 1 kruispunt. De baptist, de presbitarian, de episcopal en de zion nog iets, elk op zijn hoek.

De dag afgesloten met een hotdog en chili bij Gary, een halve siciliaan. Vandaar dat hij zijn chili klaarmaakte met pasta ipv rijst :-) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten