zaterdag 22 september 2012

Een druppel teveel.

Gisteravond komen we terug van New Hampshire. Blijkt dat we níet in de Pete kunnen slapen, die staat in een andere garage.
Na veel gedoe zijn we beland in motel Blanchet, op kosten van SGT (waar ze dit keer niet moeilijk over deden).
Vandaag vernamen we dat we toch een paar dagen moeten rondrijden en slapen in de Kenworth omdat de 'expres'dienst de stukken voor de Pete pas maandag of dinsdag kan leveren.
Nog maar es alles verkassen, weer schoonmaken en weer slapen in de sigarette-stank.
En nu hoor ik de truckers denken: tja, dat is normaal....niet zeuren. Akkoord, dat zal wel de logische gang van zaken zijn, maar 1 ik ben geen trucker en 2 't is niet omdat het normaal is, dat je het aangenaam moet vinden....
Soit, wij naar de garage in Drummondville om de nodige spullen uit de Pete te halen. Wanneer Laurens drank wil nemen, ziet hij dat 'iemand' zo'n 8flesjes water uitgedronken/leeggegoten heeft én de lege flesjes teruggeplaatst in onze voorraad.
En het eerste dat je denkt: wat hebben ze nog meer gedaan? Hebben ze in al onze kasten zitten snuisteren?
Terug in SGT hebben we dit gemeld....ze waren wel verbouwereerd maar we weten niet wat ze ermee gaan doen...wat kan je eraan doen?
En het gaat echt niet over dat onnozel water, wel over het feit dat iemand, in je 'huis' met zijn fikken aan je spullen zit....
Het was al niet de simpelste week....dit er nog es bij....
Vandaag voor de eerste keer zin gehad om op het vliegtuig te stappen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten