zondag 9 september 2012

Tom Vervecken 'live'.

En dat is wel bijzonder omdat Laurens al bijna 2 jaar mailt met Tom zonder hem ooit gezien te hebben. Tom is afkomstig uit de Kempen (en zijn accent bewijst het :-) ) en woont al 7jaar in Lethbridge, Alberta samen met zijn vrouw en zoon.
Hij is laatst 40 geworden en dat weten we goed omdat we zijn verjaardagsfeestje gemist hebben terwijl we onze tijd aan het verdoen waren in de garage in Quebec!
Maar voila, nu is het toch eindelijk gelukt en we hebben samen een paar uur gekletst, (lekker) gaan eten en kennisgemaakt met Tom zijn passie voor wagens en zijn werk: hij rijdt op Californië en Texas afwisselend met vlees en groenten en fruit. Hij houdt van zijn job hier en is supercontent over zijn baas in Calgary.
Wat niet wil zeggen dat hij het leven hier als rooskleurig voorstelt, hij heeft ook de nodige aanpassingsperikelen gehad....maar hij is hier gelukkig en wil niet meer terug naar België . Wel mist hij -na 7jaar- nog altijd de Belgische frieten én Bastos sigaretten :-) .
En volgende week arriveert Frank, een Belgische ex-collega van Tom, om zijn geluk te beproeven bij dezelfde baas als Tom. En ook Laurens heeft Frank leren kennen maar dan langs Hollandse wegen....de wereld is écht klein!
Bedankt voor de gezellige avond, Tom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten